Bervärmepumpar Lerum

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Ett väldigt lönsamt alternativ - Bergvärmepumpen

För att försäkra sig om att man köper en bergvärmepump som håller måttet, samt får den installerad på rätt sätt så är det viktigt att man vänder sig till en professionell leverantör/installatör. Vi på Svensk Kylservice har ägnat oss åt värmepumpar i många år och är med dig från början till slut – vi säljer bara högkvalitativa värmepumpar och är med dig från köp till färdig installation.


Säker och effektiv installation

För att komma åt berggrunden så måste ett djupt hål på mellan 100 och 200 meter borras upp vilket är något av en omständlig affär, men vi ser till att det blir så smidigt som möjligt. När hålet är klart för vi ner kollektorslangen och kopplar den till bergvärmepumpen som i sin tur kopplas till husets vattenburna värmesystem.

Bergvärmepumpen passar svenska klimtatet

I ett land med mycket berggrund och stort behov av billiga, miljövänliga uppvärmningskoncept så har bergvärmpumpar de senaste åren vunnit mycket mark. Här i Sverige har bergvärme blivit något av ett paradnummer och det är det vi svenskar som vinner på! Berggrund är en värmekälla som har noll negativ påverkan på miljön, den är stabil i temperatur och det absolut bästa alternativet – för den som har råd. Har man råd är det en investering som definitivt betalar av sig med åren. Energimyndigheten har klassat bergvärme som förnybar energikälla i klass med solenergi och vindkraft och intresset för bergvärme bara ökar.

Berggrunden har en konstant temperatur året om – den ligger på runt 8 plusgrader och lämpar sig därför alldeles ypperligt för en värmepump. Har man bergvärme hemma har man värmen säkrad året om.

bergvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar