Varmvattenberedare Lerum

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Välj en varmvattenberedare hos Svensk Kylservice

Vi har varmvattenberedare för små som större behov och vi anser att svenska NIBE:s varmvattenberedare är de bästa som går att få tag på - så det är de vi säljer. I vår onlinebutik kan du snabbt få överblick över det utbud av värmepumpar som vi erbjuder.


Miljövänligt varmvatten

För att värma upp hushållsvatten i ett hus, d.v.s. vatten till disk, tvätt och hygien, så behövs en varmvattenberedare. För att vattnet ska värmas upp krävs en värmekälla och traditionella värmekällor för varmvattenberedare har varit olja, el och naturgas. Numer är det klokast att koppla sin varmvattenberedare till en värmepump – det spar en pengar och det är ett miljövänligt alternativ.

Som experter på värmepumpar och allt som hör därtill så kan vi på Svensk Kylservice hjälpa dig med allt som rör varmvattenberedare.

Billigt också!

När man väl har investerat i en högkvalitativ varmvattenberedare och kanske till och med kopplat den till sin värmepump (om man har en) så kan man snart njuta av låga uppvärmningskostnader – det finns ofta tusenlappar att spara varje år! Vanligtvis går cirka 20 % av hushållets uppvärmningskostnader till att värma vatten, så kan man spara in lite på den delen är det bra.

Välj en varmvattenberedare som har låg tomgångsförlust så spar du ännu mer!

Spar på vattnet

Vatten är en bristvara på många platser i världen, men vi är bortskämda med att ha rent och färskt vatten i våra kranar – i vad som känns som ett stort överflöd. Detta betyder förstås inte att man ska slösa på vattnet, tvärtom. Se till att skaffa energisnåla kranar, låt inga kranar stå och läcka och låt inte vattnet rinna i onödan.

Välkommen till oss på Svensk Kylservice för fler tips på hur du håller nere vattenutgifterna.

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar