Spabad Lerum

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Köp ditt spabad hos oss

Svensk Kylservice har sysslat med värmepumpar och alla tänkbara tillbehör och accessoarer i många, många år, och vi har länge vägrat ta in spabad till vårt sortiment av värmepumpsrelaterade saker eftersom vi inte sett spabad som lever upp till våra strikta krav på kvalitet. Det är ingen hemlighet att vädret är lite mot oss här uppe i norr, men nu har det äntligen dykt upp spabad på marknaden som vi anser håller måttet. Vill du vara säker på att du köper ett spabad som står pall för nordiskt klimat så köp ditt spabad hos oss.


Spalyx hemma i trädgården

Om du bor i hus så har du med största sannolikhet också en trädgård. Det är många människors dröm att få leva i ett hus med en egen trädgård och sannolikt njuter du av din. Allt fler engagerar sig allt mer i sina trädgårdar. Man anlita trädgårdsanläggare och inspireras av exotiska länders trädgårdstraditioner. Det finns så mycket man kan göra om man har lust!

Vill man skapa en riktigt lyxig tillvaro i sin trädgård så satsar man på ett spabad – tänk att ha möjlighet att bada varma, sköna bad utomhus året om! Lyxigare än så blir det knappt.

Man kan förstås känna viss tvekan inför att skaffa ett spabad eftersom det kostar så mycket att värma upp vattnet, men är det din tvekan så kan vi muntra upp dig med att du med en värmepump lätt halverar kostnaderna för uppvärmning av spabadets vatten. Har du redan en värmepump har du guldläge och är du sugen på att skaffa en så är detta bara ytterligare en anledning att känna att beslutet är helt rätt.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar