Frånluftsvärmepumpar Lerum

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Våra frånluftsvärmepumpar

Är du nyfiken på att få lära dig mer om frånluftsvärmepumpar – eller andra värmepumpar – så är du välkommen att höra av dig till oss på Svensk Kylservice. Vi ser fram emot att hjälpa dig att minimera ditt hushålls uppvärmningsutgifter med hjälp av miljövänliga, framtidsanpassade värmepumpar.


Välj smart, välj en frånluftsvärmepump

Ytterligare en luftvärmepump i raden är denna, frånluftsvärmepumpen. Detta är kanske den smartaste av alla luftvärmepumpar eftersom den drivs på återvunnen värme – värmen som lämnar ditt hus genom ventilationssystemet.

Vi vet alla hur viktigt det är att återvinna det vi kan och frånluftsvärmepumpar är vad man skulle kunna kalla experter på det området. Idag är frånluftsvärmepumpar standardinstallationer i nya hus, men det går att låta installera en frånluftsvärmepump också i efterhand – så länge det finns ett mekaniskt ventilationssystem i huset.

Att en frånluftsvärmepump är smart ur miljöhänsyn är uppenbart, men den är också väldigt bra i privatekonomisk synpunkt. För att en frånluftsvärmepump ska fungera effektivt kan huset den installeras i inte vara för stort, man brukar ha cirka 200 kvadratmeter som tak.

Frånluftsvärmepumpar installeras snabbt och enkelt, och de orsakar inga höga ljudnivåer väl på plats.

Så fungerar en frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepumpar hämtar alltså värme från ventilationsluften som lämnar huset. Sedan förs denna värme in i husets vattenburna värmesystem. Det går också att koppla frånluftsvärmepumpar till direktverkande elvärme och sprids då vidare i huset via ett fläktelement.

Med en frånluftsvärmepump kan man sänka sina uppvärmningsutgifter med upp till 70 %.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar