Luft-vattenvärmepumpar Lerum

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar hos Svensk Kylservice

Vi på Svensk Kylservice har ägnat oss helhjärtat åt värmepumpar och andra klimatlösningar i många år och kan hjälpa dig att hitta det alternativ som passar sig allra bäst för just dig, ditt hus och din familjs behov.


Ett smart val av värmepump

Det finns flera olika typer av luftvärmepumpar och här ska vi beskriva luft-vattenvärmepumpen lite närmre. Luft-vattenvärmepumpar har samma värmekälla som de lite enklare luft-luftvärmepumparna – utomhusluften – men istället för att som luft-luftvärmepumpen spruta varmluft direkt in i ditt hem så sprids luft-vattenvärmepumpens värme via det vattenburna uppvärmningssystemet i ditt hem och kan på så vis värma upp hemmets alla rum och vrår.

Luft-vattenvärmepumpar är mycket effektiva och växer i popularitet. Vill man ha en värmepump som når ut i hemmets alla rum, men inte har råd eller möjlighet att installera bergvärme så är luft-vattenvärmepumpen ett mycket bra alternativ.

Dra ner på dina uppvärmningskostnader

Luft-vattenvärmepumpar är inte helt gratis att installera, och det krävs att man har ett vattenburet värmesystem i hemmet för att det ska vara ett aktuellt alternativ, men har man väl fått denna värmepump på plats så kan man spara upp till 70 % på sina uppvärmningskostnader i jämförelse med tidigare lösningar. Dessutom ska nämnas att även om en luft-vattenvärmepump inte är gratis så är det avsevärt billigare än exempelvis en bergvärmepump.

Ett slag för miljön

Vi svenskar är mycket miljömedvetna och vi tycker om att ha miljövänliga alternativ för det mesta. Värmepumpar är suveränt ur miljösynpunkt såväl som för privatekonomin. Utomhusluften är en fullständigt förnybar värmekälla och en värmepump drar flera gånger mindre el än andra eldrivna uppvärmningslösningar.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar