Luftvärmepumpar Lerum

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Vi kan luftvärmepumpar

När du är nyfiken på luftvärmepumpar, vill veta mer om dem eller kanske känner dig redo för ett köp, så välkomnar vi dig till oss på Svensk Kylservice. Vi baserar alltid våra rekommendationer på dina unika och specifika behov och önskemål och säljer bara högkvalitativa produkter.


Omvänd A/C

Luftvärmepumpar kallas flera olika saker, bland annat det något längre luft-luftvärmepump men också komfortvärmepump och det lite mer internationella inverter. En luftvärmepump är bra på många sätt, men sällan att rekommendera som enda värmekälla här i kyliga Sverige. Som komplement är det dock alldeles ypperligt att ha en luftvärmepump eftersom den ger värme när det är kallt ute och svalka när det blir riktigt varmt (jodå, det händer).

Förnybar värmekälla

En luftvärmepump hämtar värmen den använder för att värma upp ditt hus utifrån och påverkas lite av temperaturen som råder. Luftvärmepumpar har verkligen utvecklats i rätt riktning och ha idag fantastisk kapacitet, men trillar utomhustemperaturen ner under 15 minusgrader har den svårt att få till värme.

Eftersom utomhusluften är luftvärmepumpens värmekälla så har man som värmekonsument rent samvete eftersom det är en förnybar naturresurs. Dessutom är det en ekonomisk lösning som du kan halvera dina uppvärmningskostnader med.

Stora lokaler

I stora, öppna lokaler är luftvärmepumpar väldigt effektiva och därför används dessa ofta i butiker och industrilokaler. Men en luft-luftvärmepump kan också användas i hemmiljö. Det är dock viktigt att veta att värmen bara sprids i det utrymme som värmepumpen sitter, inte i husets övriga rum. Hus med öppna planlösningar är bra kandidater för luftvärmepumpar.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar